4moms varnostna nadgradnja :: MiniMe

4moms MamaRoo & RockaRoo ljuljačke za bebe

Besplatna sigurnosna nadogradnja

4moms nudi svim kupcima i korisnicima 4moms ljuljački (mamaRoo i rockaRoo) besplatnu sigurnosnu nadogradnju kako bi proizvod bio u skladu s najvišim svjetskim standardima. Svatko tko podnese zahtjev dobiva besplatno posebnu sigurnosnu kopču za skraćivanje sigurnosnog remena koji inače slobodno visi ispod ljuljačke.

4moms proizvodi su sigurni za korištenje čak i bez dotične sigurnosne nadogradnje i možete ih nastaviti koristiti bez brige, no savjetujemo da naručite dodatnu sigurnosnu kopču.

Predmetna sigurnosna nadogradnja se provodi za vrijeme kada 4moms dječja ljuljačka (mamaRoo ili rockaRoo) nije u upotrebi.Naime, kada je dijete u ljuljački, dotični remen ne visi slobodno kao što je prikazano na slici 1 dolje, već je u položaju kao što je prikazano na slici 2.

 

Korištenjem dodatne sigurnosne kopče, sigurnosni remen će uvijek biti u položaju kao što je prikazano na slici 2 (neće slobodno visjeti). Sigurnosna nadogradnja se provodi isključivo kada proizvod nije fizički u uporabi.

SLIKA 1:

Primjer 4moms mamaRoo ljuljačke, bez ugrađene dodatne sigurnosne kopče.

SLIKA 2:

Primjer 4moms mamaRoo ljuljačke gdje je dodana sigurnosna kopča.

SLIKA 3:

Kopča za skraćivanje dodatne sigurnosne trake za dječje ljuljačke 4moms (mamaRoo i rockaRoo). Boje kopče mogu se razlikovati u prirodi od odgovarajuće prikazane na slici (samo u boji, ne u funkcionalnosti).

Sigurnosna nadogradnja dostupna je za MamaRoo ljuljačke modele 4M-005, 1026 i 1037 i sve RockaRoo ljuljačke (broj modela 4M-012). Broj modela možete pronaći utisnut na donjoj strani baze.

Sigurnostno upozorenje:

Kada proizvod nije u upotrebi, skonite ga sa dohvata bebe, pogotovo ako slobodno puže po prostoru gdje se nalazi dječja ljuljačka 4moms mamaroo. Beba koja puže mogla bi se zapetljati u viseće trake, što predstavlja opasnost od gušenja.

Dodatne informacije in pojasnila:

Za sva dodatna pojašnjenja možete se obratiti direktno uvozniku i distributeru: MiniMe d.o.o.; Tbilisijska ulica 59; 1000 Ljubljana

 

Kontaktna telefonski broj: +386 41 760 900

Email: info@minime.si

NARUDŽBA SIGURNOSNE KOPČE:

Dodatnu sigurnosnu kopču možete naručiti:

 

Za narudžbu dodatne sigurnosne kopče, javite nam:

  • Ime i prezime
  • Dostavna adresa
  • Kontakt telefon
  • Broj proizvoda (što je to i gdje se nalazi možete pronaći u ČESTA PITANJA I ODGOVORI)

ČESTA PITANJA i ODGOVORI:

1. Koji su 4moms proizvodi uključeni u ovu nadogradnju?

MamaRoo ljuljačka (modeli 4M-005, 1026 i 1037) i RockaRoo ljuljačka (broj modela 4M-012) ispunjavaju uvjete za besplatnu nadogradnju (pojednostavljeno: sve mamaRoo i rockaRoo ljuljačke).

4moms krevetić za spavanje nije uključen u nadogradnju.

2. Gdje mogu pronaći broj modela?

Broj modela je utisnut na donjoj strani baze proizvoda kao što je prikazano na slikama ispod.

1. mamaRoo:

Mjesto broja modela za 4moms mamaRoo proizvod.

2. rockaRoo

Mjesto broja modela za 4moms rockaRoo proizvod.

3. Zašto se zapravo provodi sigurnosna nadogradnja?

Kada se ljuljačka ne koristi (odnosno u njoj nema djeteta), sigurnosne trake mogu slobodno visjeti ispod sjedala. Ako imate ljuljačku na podu, bebe koje pužu mogu se potencijalno zapetljati u viseće trake, što potencijalno predstavlja opasnost od gušenja.

Iz tog razloga, potičemo sve korisnike ljuljačke 4moms da sigurnosno nadograde svoj proizvod kako bi spriječili da sigurnosne trake slobodno vise ispod proizvoda. Sigurnosna nadogradnja je brzo i jednostavno rješenje za sprječavanje da trake slobodno vise ispod ljuljačke kada se ne koristi.

4. Prodaju li trgovci proizvode sa ili bez sigurnosne kopče?

Besplatna sigurnosna nadogradnja primjenjuje se od 16. kolovoza 2022.

Ako ste proizvod kupili nakon tog datuma, provjerite postoji li na kutiji proizvoda posebna naljepnica s natpisom "proizvod sadrži sigurnosnu kopču".

Ako proizvod ima odgovarajuću oznaku, tada je sigurnosna kopča već uključena u osnovno pakiranje. Ako ste kupili proizvod prije 16. kolovoza 2022. ili ako niste pronašli odgovarajuću naljepnicu na kutiji, možete nas kontaktirati i mi ćemo vam besplatno poslati odgovarajuću sigurnosnu kopču.

Dodatnu sigurnosnu kopču možete naručiti telefonom na: 386 41 760 900 ili e-mailom: info@minime.si

Proizvod je u skladu sa svim sigurnosnim standardima čak i bez odgovarajuće dodatne sigurnosne kopče, tako da trgovci mogu prodavati proizvod čak i ako nema dodatnu sigurnosnu kopču. Na zahtjev kupca dobiva se ova dodatna kopča.

Kao 4moms, nastojimo da svi proizvodi budu opremljeni dodatnim sigurnosnim kopčama što je prije moguće.

5. Što ako sam kupio svoj MamaRoo ili RockaRoo rabljen?

Ako ste kupili rabljeni MamaRoo ili RockaRoo, savjetujemo vam da provjerite ima li proizvod ugrađenu dodatnu sigurnosnu kopču. Ako nije, onda imate pravo na njega i možete ga naručiti direktno od tvrtke MiniMe d.o.o., koja je ovlašteni uvoznik i distributer u vašoj zemlji.

Dodatnu sigurnosnu kopču možete naručiti telefonom na: +386 41 760 900 ili e-mailom: info@minime.si

6. Je li dodatna sigurnosna kopča besplatna?

Da. Dodatna sigurnosna kopča je potpuno besplatna. Tvrtka MiniMe d.o.o. nakon primitka narudžbe bit će Vam poslana besplatno na navedenu adresu.

Dodatna sigurnosna nadogradnja za vas je bez dodatnih troškova.

8. Kako mogu postaviti dodatnu sigurnosnu kopču na svoju 4moms ljuljačku (mamaRoo ili rockaRoo)?

Kada naručite dodatnu sigurnosnu kopču, upute za montažu ćete dobiti putem e-pošte. Upute su dostupne i na sljedećim poveznicama (video upute na engleskom)

Mamaroo: https://www.youtube.com/watch?v=PgSi3WCrq0A

Rockaroo: https://www.youtube.com/watch?v=_Tcx_Twk-JM

10. Trebam li dodatnu sigurnosnu kopču čak i ako kod kuće nemam djecu koja pužu ili ako proizvod imamo na stalku?

Preporučamo da se na sve proizvode 4moms stavi dodatna sigurnosna kopča.

10. Ako ne želim nadograditi svoju ljuljačku 4moms radi dodatne sigurnosti, mogu li vratiti proizvod i zatražiti povrat novca (uzimajući u obzir stvarni kvar)?

Svim kupcima ili korisnicima dječjih ljuljački 4moms (mamaRoo i rockaRoo) nudimo besplatnu sigurnosnu nadogradnju. Nadogradnja ne utječe na osnovni rad proizvoda, a čak i bez odgovarajuće nadogradnje uporaba proizvoda je potpuno sigurna i u skladu sa svim sigurnosnim standardima važećim u EU. Radi se o preventivnoj mjeri 4moms jer želimo dodatno poboljšati sigurnost korištenja naših proizvoda.

Kupci ne mogu vratiti proizvod ili zatražiti povrat novca zbog predmetnog pitanja.

11. Imam nekoliko 4moms ljuljački. Mogu li naručiti više od jedne dodatne sigurnosne kopče?

Da. Ako imate nekoliko 4moms ljuljački, možete naručiti nekoliko dodatnih sigurnosnih kopči.

© MiniMe. Online store by Shopamine. Postavke kolačićaMoji podaci

Na web mjestu MiniMe, osim obveznih kolačića, koristimo i analitičke i reklamne kolačiće, kao i kolačiće društvenih mreža.

Ako se slažete s ovim, kliknite gumb Potvrdi. Za detaljan opis i postavku upotrebe pojedinih kolačića kliknite gumb Postavke kolačića.

×
Upravljanje kolačićima na web stranici MiniMe
Obavezni kolačići

su kolačići koji su neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice i bez njih prijenos poruka u komunikacijskoj mreži ne bi bio moguć. Ovi su kolačići također potrebni kako bi vam u tvrtki mogli ponuditi usluge dostupne na našoj web stranici. Omogućuju vam prijavu na korisnički profil, odabir jezika, pristajanje na uvjete i identificiranje korisničke sesije. Nismo obvezni dobiti suglasnost za njihovu upotrebu.

Analitički kolačići

Ovi kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji koriste našu web stranicu. Uz njihovu pomoć poboljšavamo korisničko iskustvo i identificiramo korisničke zahtjeve i trendove.Ove kolačiće koristimo samo ako ste se izričito složili s tim.

Kolačići za oglašavanje

Dodaci i alati trećih strana koji se koriste kao kolačići omogućuju rad funkcionalnosti, pomažu u analizi učestalosti posjeta i načinu korištenja web stranica. Ako se pojedinac ne složi s njihovim korištenjem, kolačići se neće instalirati, ali može se dogoditi da neke zanimljive značajke pojedinog web mjesta neće biti dostupne. Ove kolačiće koristimo samo ako ste se izričito složili s tim.

Kolačići društvenih mreža

Omogućuju pružanje sadržaja za objavljivanje na društvenim mrežama i bilježenje vaših odluka kako bi mogli pružiti osobnije i poboljšano korisničko iskustvo.Ove kolačiće koristimo samo ako ste prijavljeni na Twitter, Facebook ili Google korisnički račun prilikom korištenja web stranice.

1. O kolačićima općenito1.1. Što su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje većina suvremenih web stranica pohranjuje na uređajima korisnika, odnosno osoba koje svojim uređajima pristupaju određenim internetskim stranicama. Njihova pohrana podkontrolom korisnika, jer u pregledniku koji koriste mogu ograničiti ili onemogućiti pohranu kolačića.

Također kada posjetite web mjesto i njegove podstranice te prilikom obavljanja radnji na njemu, određeni se kolačići automatski odnosno uz vaš izričiti pristanak postavljaju na vaše računalo, telefon ili tablet, putem kojih se mogu bilježiti različiti podaci.

1.2. Kako djeluju i zašto su nam potrebni?

Svakom posjetitelju ili kupcu na početku svake upotrebe internetske trgovine dodjeljuje se kolačić za identificiranje i osiguravanje sljedivosti (tj. “cookie”). Poslužitelji koje tvrtki pruža podizvođač automatski prikupljaju podatke o tome kako posjetitelji, trgovci ili kupci koriste internetsku trgovinu i pohranjuju te podatke u obliku dnevnika korištenja (tj. “cookie”).

Poslužitelji pohranjuju informacije o korištenju internetske trgovine, statistiku i IP brojeve. Podatke o korištenju internetske trgovine od strane kupaca tvrtka može koristiti za anonimne statistike usluge obrade koje služe za poboljšanje korisničkog iskustva i za plasiranje proizvoda i / ili usluga putem internetske trgovine.

Posredno i nakon pribavljanja pristanka, internetska trgovina može pohraniti i kolačiće vanjskih usluga (npr. Google Analytics) na uređaju posjetitelja ili kupca koji se koriste za prikupljanje podataka o posjetama web mjestu. Što se tiče vanjskih usluga, primjenjuju se pravila i opći uvjeti za obradu osobnih podataka koji su dostupni na donjim poveznicama.

2. Dopuštenje za upotrebu kolačića

Ako su vaše postavke u pregledniku s kojim posjećujete web stranicu takve da prihvaćaju kolačiće, to znači da pristajete na njihovu upotrebu. Ako ne želite koristiti kolačiće na web mjestu ili ih želite ukloniti, možete pročitati postupak u nastavku. Međutim, uklanjanje ili blokiranje kolačića može rezultirati neoptimalnom izvedbom web stranice.

3. Obavezni i neobavezni kolačići i vaš pristanak 3.1. Tvrtka za upotrebu obveznih kolačića nije dužna pridobiti vaš pristanak (obvezni kolačići):

Obvezni kolačići su kolačići ključni za pravilno funkcioniranje web stranice i bez njih prijenos poruka u komunikacijskoj mreži ne bi bio moguć. TOvi su kolačići također potrebni kako bi vam tvrtka mogla ponuditi usluge dostupne na našoj web stranici. Omogućuju vam prijavu na korisnički profil, odabir jezika, pristajanje na uvjete i identificiranje korisničke sesije.

3.2. Kolačići koji nisu potrebni sa stajališta normalnog rada web stranice i za koje smo dužni dobiti vašu suglasnost (neobavezni kolačići):

Analitički kolačići

Ovi kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji koriste našu web stranicu. Uz njihovu pomoć poboljšavamo korisničko iskustvo i identificiramo korisničke zahtjeve i trendove.Ove kolačiće koristimo samo ako ste se izričito složili s tim.

Kolačići za oglašavanje

Dodaci i alati trećih strana koji se koriste kao kolačići omogućuju rad funkcionalnosti, pomažu u analizi učestalosti posjeta i načinu korištenja web stranica. Ako se pojedinac ne složi s njihovim korištenjem, kolačići se neće instalirati, ali može se dogoditi da neke zanimljive značajke pojedinog web mjesta neće biti dostupne. Ove kolačiće koristimo samo ako ste se izričito složili s tim.

Kolačići društvenih mreža

Omogućuju pružanje sadržaja za objavljivanje na društvenim mrežama i bilježenje vaših odluka kako bi mogli pružiti osobnije i poboljšano korisničko iskustvo.Ove kolačiće koristimo samo ako ste prijavljeni na Twitter, Facebook ili Google korisnički račun prilikom korištenja web stranice.

4. Kako upravljati kolačićima?

Kolačićima možete upravljati klikom na vezu "Postavke kolačića" u podnožju web stranice.

Također možete kontrolirati i mijenjati postavke kolačića u svom web pregledniku.

U slučaju da želite izbrisati kolačiće sa svog uređaja, savjetujemo vam da slijedite opisane postupke, koji će najvjerojatnije ograničiti funkcionalnost ne samo naše web stranice, već i većine drugih web stranica, jer je upotreba kolačića konstanta u velikoj većini suvremenih web mjesta.